Zakelijke fotografie


Producten


Twee vormen om met ons te werken

1. Direkt met Ons
Alle overleg van concept tot uitvoering en uitlevering.
Kijk hiervoor naar ons totaal vernieuwende product:
Content-fotografie

2. ReklameBureau
Hier zijn we slechts de uitvoerende instantie van een bureau, die conceptueel alles heeft bedacht. Natuurlijk blijven we meedenken hoe dit het beste uitgevoerd kan worden.

Waarom voor ons kiezen en waarin zijn we anders

Beeldcommunicatie
Is een visie van werken, die belangrijk is om het resultaat van beeld ook te bereiken. We zien sommige vormen van reklamefotografie dan ook als een kunstvorm.

Netwerk
Als wij fotograferen zijn we gelijk een netwerk voor uw bedrijf. Onze contacten worden gedeeld wanneer dat nodig is. Onze website is ook een platform voor bedrijven.

Social Media
Dit begint vaak al tijdens de fotosessie, met het posten op facebook van de making-of. Ook het gebruik van gemaakt en klaar beeld is extreem belangrijk.

Een zakelijk portret moet ook ingezet worden om iets te bereiken, te laten zien en uiteindelijk te laten inzien… Maar ook gaan onze klanten mee in de nieuwsbrief die zowel onze particuliere als onze zakelijk klantenkring bereikt. Deze nieuwsbrief groeit per week en zit al over de 1000 ingeschrevenen. Zo hebben we vanaf juli 2015 een speciale zakelijke nieuwsbrief onder de noemer: even voorstellen.

Ontwerpen en Concepten
Conceptueel denken om tot een goed ontwerp te komen, leren loslaten en vertrouwen op het feit dat wij het gewoon goed zullen doen.

Vernieuwen
Als het onbekend is, wordt vaak gevraagd om eens ‘iets anders te maken’. Hoe ziet dat er dan uit… Wij kunnen echt beeld ontwerpen dat nieuw is, vernieuwend werkt, maar hier is wel een positieve houding nodig. Nieuw beeld is soms ook je bedrijf uit de ‘comfort zone’ halen… durven.

Creatief en Impact
Soms dienen zich ook in een proces nog andere mogelijkheden aan. Die momenten triggeren het creatieve en leveren vaak dat onverwachte WOW effect op.

Herkenbaarheid en Procesbewaking
Belangrijk voor langere samenwerkingsprocessen is wel dat herkenbaarheid in stijl en uitvoering bewaakt blijft.

Meerwaarde
Onze meerwaarde is dat we adviseren, meedenken en blijven luisteren tijdens een opdracht is de klant en wat er bereikt moet worden de enige doorslaggevende manier van denken, we zijn dan een onderdeel van het bedrijf.

Terugverdienen
Als de fotografie goed wordt gebruikt en binnen een website, reklame en wervende fotografie goed wordt ingezet, worden we royaal weer terugverdient.