Nieuws


Nieuwsbrief Februari 2018

Wil je de nieuwsbrief in zijn geheel lezen? Dan is dit de versie voor in je browser: KLIK HIER

Nieuwe Website

Nieuwe Website Samen met Barbera Koopsen van Prode, webdesign en online marketing, wordt er aan een nieuwe website gewerkt. Zo goed als klaar, maar er moet nog wel een modificatie naar het nieuwe studio systeem komen. De website is een soort creatieve begeleider van een proces geworden. Door middel van aanvinken wordt je geholpen te […]

De Studio Gaat Dicht, Maar ik Ga Verder

                              Studio Henk van Kooten         the artist place      het nieuwe werk in         voorbereiding                   3D druk ‘het fotowerk van je leven’ Dit is een eerste uitwerking van wat een tweelaagse […]

Studio Henk van Kooten gaat stoppen

De Studio Gaat Dicht Na ruim 20 jaar is het huidige studio systeem genoeg geweest. Ik wil me meer op de artistieke kant richten. Iconische portretten, Levensverhalen in een 3d druk a la henk. Maar ook de vrijheid hebben kunst-projecten op te pakken, les te geven op scholen, les/workshops aan professionele fotografen, coaching aan fotografen, […]

Leuk Fotowerk: De Deb

Het is een al langer lopende trend. Dus soms is het beeld dat daarbij hoor ook iet dat in de fotografie terugkomt. De Deb, ooit als een voetbal manier van juichen begonnen. Nu een heel gezin die meedoet. Met een beetje sturing is het gewoon een gaaf fotowerk voor in huis.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur Don. avond 19.00 – 21.00 Zaterdag 09.30 – 17.00

Contact

Celsiusstraat 33
6604 CV Wijchen
tel. +31 24 3243950
info@henkvankooten.com

Social Media

Social_facebookSocial_twitterSocial_linkedin

Workshop Visagie


U heeft waarschijnlijk een berg make-up die u niet gebruikt en/of waarvan u niet weet hoe
u deze kunt toepassen. Leer tijdens deze workshop goed om te gaan met uw make-up zonder direct allemaal nieuwe producten te kopen!

Kosten?
1-2 personen: € 42,50 p.p.
> 2 personen: in overleg

Wat?

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijgt u advies omtrent het gebruik van (eigen) make-up.

Wanneer?
U kunt telefonisch of met ons contactformulier contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden en planning met elkaar kunnen bespreken.

  • Van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Donderdagavond tot 22.00 uur.

Hoe?
Visagiste Christina van Kooten bekijkt samen met u al uw make-up spullen en geeft u advies over hoe u alles zou kunnen gebruiken.
U krijgt een demonstratie over een aantal manieren om zelf op te maken en vervolgens gaat u oefenen. Tevens wordt uitgelegd hoe u hygiënisch met uw spullen zou moeten omgaan.
U kunt alles meenemen; sponsjes, kwasten, poeders, cremes, foundation, oogschaduw, lippenstiften, rouge, potloden etc etc… Geneer u niet en neem het mee omdat dat nu juist de bedoeling is.

visagie

Onafhankelijk?
Christina heeft de de make-up school gevolgd bij de HOUSE OF ORANGE in Amsterdam en is geen vertegenwoordiger van produkten. Of het nu een supergoedkoop produkt is of superduur, u kunt er wat van maken. Het uitgangspunt is dat de spullen die u al heeft optimaal gebruikt gaan worden.
Als u nog geen make-up heeft is het ook zinvol om te komen. U kunt dan onze produkten gebruiken.