Nieuws


Nieuwsbrief Februari 2018

Wil je de nieuwsbrief in zijn geheel lezen? Dan is dit de versie voor in je browser: KLIK HIER

Nieuwe Website

Nieuwe Website Samen met Barbera Koopsen van Prode, webdesign en online marketing, wordt er aan een nieuwe website gewerkt. Zo goed als klaar, maar er moet nog wel een modificatie naar het nieuwe studio systeem komen. De website is een soort creatieve begeleider van een proces geworden. Door middel van aanvinken wordt je geholpen te […]

De Studio Gaat Dicht, Maar ik Ga Verder

                              Studio Henk van Kooten         the artist place      het nieuwe werk in         voorbereiding                   3D druk ‘het fotowerk van je leven’ Dit is een eerste uitwerking van wat een tweelaagse […]

Studio Henk van Kooten gaat stoppen

De Studio Gaat Dicht Na ruim 20 jaar is het huidige studio systeem genoeg geweest. Ik wil me meer op de artistieke kant richten. Iconische portretten, Levensverhalen in een 3d druk a la henk. Maar ook de vrijheid hebben kunst-projecten op te pakken, les te geven op scholen, les/workshops aan professionele fotografen, coaching aan fotografen, […]

Leuk Fotowerk: De Deb

Het is een al langer lopende trend. Dus soms is het beeld dat daarbij hoor ook iet dat in de fotografie terugkomt. De Deb, ooit als een voetbal manier van juichen begonnen. Nu een heel gezin die meedoet. Met een beetje sturing is het gewoon een gaaf fotowerk voor in huis.

Openingstijden

Op Afspraak

 

Contact

Celsiusstraat 33
6604 CV Wijchen
tel. +31 24 3243950
info@henkvankooten.com

Social Media

Social_facebookSocial_twitterSocial_linkedin

Trouwfotografie


Een ʻprojectʼ dat je alleen samen kunt maken met een fotograaf die je dwingt tot het uiterste te gaan.

We gaan samen een traject in waar locatie, stijl en jullie unieke liefde, heerlijke ingrediënten vormen voor een foto-artistieke maaltijd van topklasse.
Het resultaat moet voor de rest van je leven een trots bezit zijn, een document dat jullie liefdesrelatie als kunst een eeuwigheidswaarde geeft.

Kosten?

Vanaf   € 3.950,00

Henk van Kooten is een fotograaf die zijn sporen heeft verdiend (zie awards & qualifications). Vooral zijn vernieuwende stijl is erg levendig, vol variatie en spreekt mensen aan.

Zijn afdruktechnieken en presentatievormen zijn exclusief.

Wat?
Een (trouw) fotosessie op locatie of in de studio.
Een album dat als kunstboek voortleeft.

  • reportage van het huwelijk
  • 
een exclusief design album
  • 
2 albums voor de ouders
  • 4 mini albums voor de getuigen
  • 10 mini boekjes voor jezelf e/o vrienden

liefde

Wanneer?
U kunt contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden en planning met elkaar kunnen bespreken.

Hoe?
Trouwfotografie is meer dan een ‘verbeelding van de liefde’. Het is het visualiseren van de relatie tussen twee mensen. Het is daarom belangrijk om van tevoren een beeld te krijgen van jullie als “stel”.

Een gesprek waarin duidelijk wordt welke verwachtingen er over en weer zijn. Het moet geen standaard product worden, maar iets wat juist het karakteristieke van jullie relatie laat zien. Geen enkele relatie is hetzelfde. Maar om dat ook in een reportage te laten zien vereist wel voorbereiding.

Humor, passie, emotie, erotiek, spanning, intimiteit tegen een stadsachtergrond of in het water of in een industrieel gebied of zelfs in je eigen huis.

De kleding, van middeleeuws tot superstrak en modern.
 Abstracte moderne kunstvormen, tot herkenbare klassiekere vormgeving.
Ook is het mogelijk om in een concept te fotograferen; zoals je werkplaats, of een thema als vissen, sprookjes, veel kleuren of sport. Het uitzoeken van een geschikte locatie is hierin zeer belangrijk. Hiervoor is de wereld ons toneel. Maar ook de studio is een prima mogelijkheid.

  • Veel plezier met het maken van foto’s op een fotografisch zeer hoog niveau.
  • Een fotograaf die je dwingt tot het uiterste te gaan.
  • Een ʻprojectʼ die je alleen samen kunt maken.