Trouwfotografie


Een ʻprojectʼ dat je alleen samen kunt maken met een fotograaf die je dwingt tot het uiterste te gaan. We gaan samen een traject in waar locatie, stijl en jullie unieke liefde, heerlijke ingrediënten vormen voor een foto-artistieke maaltijd van topklasse. Het resultaat moet voor de rest van je leven een trots bezit zijn, een document dat jullie liefdesrelatie als kunst een eeuwigheidswaarde geeft.

Wat?

Een (trouw) fotosessie op locatie en/of in de studio. Een album dat als kunstboek voortleeft.

  • locatie en/of studio fotografie
  • een exclusief design album 30x30cm in artbox of photobox met losse fotowerken 25x25cm
  • 4 mini albums voor de ouders/getuigen

Wanneer?

U kunt contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden en planning met elkaar kunnen bespreken.

Hoe?

Trouwfotografie is meer dan een ‘verbeelding van de liefde’. Het is het visualiseren van de relatie tussen twee mensen. Het is daarom belangrijk om van tevoren een beeld te krijgen van jullie als “stel”. Een gesprek waarin duidelijk wordt welke verwachtingen er over en weer zijn. Het moet geen standaard product worden, maar iets wat juist het karakteristieke van jullie relatie laat zien. Geen enkele relatie is hetzelfde. Maar om dat ook in een reportage te laten zien vereist wel voorbereiding. Humor, passie, emotie, erotiek, spanning, intimiteit tegen een stadsachtergrond of in het water of in een industrieel gebied of zelfs in je eigen huis. De kleding, van middeleeuws tot superstrak en modern.  Abstracte moderne kunstvormen, tot herkenbare klassiekere vormgeving. Ook is het mogelijk om in een concept te fotograferen; zoals je werkplaats, of een thema als vissen, sprookjes, veel kleuren of sport. Het uitzoeken van een geschikte locatie is hierin zeer belangrijk. Hiervoor is de wereld ons toneel. Maar ook de studio is een prima mogelijkheid.

Kosten:

Vanaf € 1.500,00.

Henk van Kooten is een fotograaf die zijn sporen heeft verdiend (zie awards & qualifications). Vooral zijn vernieuwende stijl is erg levendig, vol variatie en spreekt mensen aan.

  • Veel plezier met het maken van foto’s.
  • Een fotograaf die je dwingt tot het uiterste te gaan.
  • Een ʻprojectʼ die je alleen samen kunt maken.

 

Henk van Kooten Logo

Henk van Kooten

de kunstenaar achter de lens

Als fotografisch kunstenaar is mijn doel:

‘ik fotografeer niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt’

Zoals Karel Bosman (rechterhand van Willem Wilmink) ooit zei in zijn show:
‘als je het niet ziet, dan is het er ook niet’

Mijn kunst richt zich op het beeld dat ik maak van en voor mensen thuis.

Maak een afspraak

×