Studiolijn


Onze basis lijn in de fotografie

Het is de hedendaagse kunst, een interieur ontwerp in huis. In een wereld vol razernij en snelweggedrag, is stilstaan en ‘zien’ al een kunst op zich. We roepen dat je jezelf moet zijn, spontaan op de foto, iets aparts…maar wat betekent dat? Eigenheid vertaald naar vormgeving, licht en compositie. Het gebruiken van je lichaamstaal. Zien!

Kosten?

€ 295,00

Wat?

Een fotosessie (1 uur). Een viewing, het uitzoeken van de fotowerken (1 uur). Een hoogwaardige afdruk/vergroting van 30×45 cm of 35×35 cm. (kleur of zwart-wit. Bij een grotere druk wordt dit verrekend in de prijs). Bij aflevering van de door u gekozen foto(‘s), ontvangt u van ons een klein website bestand hiervan.

NB Wij verkopen geen digitale bestanden van particuliere fotosessies.

Wanneer?

U kunt telefonisch of met ons contactformulier contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden en planning met elkaar kunnen bespreken. Wij gebruiken dit moment ook om met u de kleding en verdere styling voor te bespreken.

Kleding-Haar-MakeUp-Advies

Hoe?

Op de afgesproken dag spreekt Henk van Kooten, voordat hij gaat fotograferen, kort het een en ander met u door. Vervolgens gaat hij samen met u aan de slag. De fotosessie zal ±1 uur duren. De viewing (het uitzoeken van de foto’s) vindt bij voorkeur op een andere dag plaats. We plannen hier 1 uur voor.

Henk van Kooten Logo

Henk van Kooten

de kunstenaar achter de lens

Als fotografisch kunstenaar is mijn doel:

‘ik fotografeer niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt’

Zoals Karel Bosman (rechterhand van Willem Wilmink) ooit zei in zijn show:
‘als je het niet ziet, dan is het er ook niet’

Mijn kunst richt zich op het beeld dat ik maak van en voor mensen thuis.

Maak een afspraak

×