Negen maanden fotografie


Vanaf het begin tot en met de geboorte in 9 fotosessies.

De zwangerschap in al haar intimiteit, schoonheid, kracht, uitputting, trots, voldaan en volbracht.

 

Kosten?

€ 3750,00 Betaling: 25% bij de eerste fotosessie, en de rest bij aflevering

Wat?

9 fotosessies in 1 montage, inclusief foto van ± 50×150 cm (lxb) De fotosessie kan naakt of met kleding zijn. Dus 8x een foto van de zich ontwikkelende zwangerschap, de buik wordt dikker en dikker. De 9de foto in deze gemonteerde panorama is dus van de moeder en baby. Tevens wordt een mooi Album van 20x20cm gemaakt. Met hierin de individuele fotowerken, gepresenteerd in een Art-Box.

Wanneer?

U kunt telefonisch of met ons contactformulier contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden en planning met elkaar kunnen bespreken. Voor deze 9 fotosessies is het handig om per keer een volgende afspraak te maken. Iedere zwangerschap is anders, soms moeten tijdsverschillen anders zijn om de groei van de buik goed te kunnen laten zien.

Hoe?

9 fotosessies ! Tijdens iedere sessie worden er meerdere foto’s gemaakt, die een toekomstige montage van beelden mogelijk moet maken. Die beelden moeten dan wel bij elkaar passen. Soms wat ingetogen, soms wat uitbundiger, al naar gelang dat ook bij u past. Na iedere sessie selecteren wij een beeld, in overleg met u. Elke fotosessie duurt ongeveer 20-30 minuten. Het is mogelijk om iedere keer de volgende montage stap te bekijken. Na de laatste fotosessie met uw baby, wordt de definitieve montage gemaakt. De montage wordt door ons bepaald. Hierover kan niet  overlegd worden. De uiteindelijke foto, van ± 50×150 cm (lxb), kan op verschillende manieren gepresenteerd worden. De mogelijkheden hiervoor kunnen we u in de studio laten zien.

Nog meer fantastische voorbeelden hier te zien:

Henk van Kooten Logo

Henk van Kooten

de kunstenaar achter de lens

Als fotografisch kunstenaar is mijn doel:

‘ik fotografeer niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt’

Zoals Karel Bosman (rechterhand van Willem Wilmink) ooit zei in zijn show:
‘als je het niet ziet, dan is het er ook niet’

Mijn kunst richt zich op het beeld dat ik maak van en voor mensen thuis.

Maak een afspraak

×