Kunst


Wanneer eigenheid en identiteit een verdieping krijgen. Wanneer dit vertaald wordt naar een ‘eigen’ beeld.

Kosten?

€ 850,00 (opgebouwd uit de studiolijn prijs: €600,00 plus €250,00 voor het exclusieve design)

Wat?

Een fotosessie, viewing en een vergroting van 40×60 cm of 50×50 cm. Afgewerkt op HD Finish Aluminium, mat of glans, compleet met ophangsysteem Bij deze keuze is echter de conceptgedachte voordat we gaan fotograferen duidelijk en kiest u voor een zeer exclusief ontwerp door Henk van Kooten.

Hoe?

Vooraf wordt telefonisch in overleg met elkaar gekozen voor een concept om vervolgens concreet te bespreken welke kledingkeuze hierbij het beste past. Op de afgesproken dag spreekt Henk van Kooten voordat hij gaat fotograferen nog kort het een en ander met u door, vervolgens gaat hij samen met u aan de slag. De huid wordt even gepoederd waardoor de huid niet glimt. De fotosessie zal ±1 uur duren. De viewing (het uitzoeken van de foto’s) vindt bij voorkeur op een andere dag plaats. We plannen hier 1 uur voor. In de praktijk betekent dit vaak dat er een tweede viewing plaats vindt waarbij de ontwerpen aan u gepresenteerd worden en u zelf kunt kiezen welke uw voorkeur heeft. Wij kunnen u een concrete prijsopgave geven zodra wij weten welk concept u kiest en in welk formaat u het kunstwerk zou willen hebben.

Wanneer?

U kunt telefonisch of met ons contactformulier contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden en planning met elkaar kunnen bespreken. Tevens gebruiken wij dit moment om met u de kleding en verdere styling voor te bespreken.

Visagie:

U kunt indien gewenst gebruik maken van onze visagiste Christina van Kooten (kosten vanaf € 25,00)

Henk van Kooten Logo

Henk van Kooten

de kunstenaar achter de lens

Als kunstenaar stel ik me fotografisch op:

‘ik fotografeer niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt’

Zoals Karel Bosman (rechterhand van Willem Wilmink) ooit zei in zijn show:
‘als je het niet ziet, dan is het er ook niet’

Mijn kunst richt zich op het beeld dat ik maak van en voor mensen thuis.

Maak een afspraak

×