Mijn 1-ste jaar


Het verhaal van het eerste levensjaar van uw kindje, vertaald in beeld. Vanaf de geboorte tot de eerste verjaardag. Liggen, draaien, hoofdje optillen, kijken, kruipen, schuiven, staan…enzovoort.

Kosten?

Vanaf € 1495,00 Betaling: 25% bij de eerste fotosessie, en de rest bij aflevering

Wat?

Ongeveer 5 fotosessies verspreid over 1 jaar in 1 montage, inclusief foto van ± 35×100 cm De uiteindelijke montage kan in zwart-wit of kleur zijn, de keuze is in overleg met elkaar

Wanneer?

U kunt telefonisch of via info@henkvankooten.com contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden en planning met elkaar kunnen bespreken. Voor deze ± 7 fotosessies is het handig om per keer een volgende afspraak te maken. Iedere ontwikkeling van een kind is anders, de bedoeling is om steeds iets nieuws van de ontwikkeling vast te kunnen leggen.

Hoe?

± 5 fotosessies ! Tijdens iedere sessie worden er meerdere foto’s gemaakt, die een toekomstige montage van beelden mogelijk moet maken. Die beelden moeten dan wel bij elkaar passen. Soms wat ingetogen, soms wat uitbundiger, al naar gelang dat ook bij uw kindje past.

 

Keuze?

Na iedere sessie selecteert u ongeveer 2-3 beelden. Deze selectie kan via een kontaktvel & mail of we maken een afspraak hier in de studio. Elke fotosessie duurt ongeveer 25 minuten. Stel dat er een foto is die u zo mooi vindt en tussendoor afgedrukt wilt hebben, dan is dat wel mogelijk en gelden de normale kosten vanuit de studiolijnfotografie ( excl opnamekosten )

Afronding?

Na de laatste fotosessie met uw kindje, gaat Henk een montage maken met de  foto’s die uw voorkeur hebben, meestal zijn dat 2 montages. Uit deze wordt de definitieve montage gekozen. De manier van inlijsten gaat in overleg. In deze kosten is een strakke inlijsten van toepassing of zonder lijst ( aflopend op een aluminiumplaat )

Betalingswijze?

Het totale bedrag wordt in 2 termijnen gefactureerd, per keer € 333,33 U krijgt 1 factuur met het totaal bedrag, en 3 data’s waarop u het bedrag kunt overmaken via de bank. ( bij 4, 8 en 12 maanden )

Henk van Kooten Logo

Henk van Kooten

de kunstenaar achter de lens

Als fotografisch kunstenaar is mijn doel:

‘ik fotografeer niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt’

Zoals Karel Bosman (rechterhand van Willem Wilmink) ooit zei in zijn show:
‘als je het niet ziet, dan is het er ook niet’

Mijn kunst richt zich op het beeld dat ik maak van en voor mensen thuis.

Maak een afspraak

×