Cinfield

Rick Uringa is de drijvende kracht achter een bedrijf dat, met zijn associate partners,
heel veel kennis en kunnen in huis heeft.
Cinfield is het commerciële adviesbureau op het gebied van deal- en tendermanagement. Ze ondersteunen organisaties bij het bereiken van hun commerciële doelstellingen vanuit de focus op tendermanagement. Dit doen ze met advies, interim professionals en training. De kernwaarden die Cinfield typeren zijn: eerlijk, betrokken, inventief, authentiek en doelgericht. Ze vinden het belangrijk dat hun potentiele klanten en collega’s dit ook ervaren bij het zien van hun beelden op bijvoorbeeld de website, in presentaties en op LinkedIn. Ze kiezen er daarom voor om gebruik te maken van zoveel mogelijk eigen beeldmateriaal.
Maar hoe krijg je daar beeld bij.
Hoe zien de mensen eruit, en hoe kun je snel een nieuwe update maken van het de partners en het bedrijf.
Fotografisch hebben we gekozen voor enerzijds een portret, anderzijds een foto tot aan de knieën om een groepsfoto te kunnen monteren en daarna eenvoudig mensen erbij of eraf monteren.
De aanvankelijke ‘stropdas cultuur’ werd in de loop van de tijd meer informeel.

Een mooi bericht naar mij toe, toch het vermelden waard:
Henk van Kooten heeft ons geholpen met fotografie die een frisse, moderne en energieke uitstraling heeft. Daarnaast is de uitstraling professioneel maar niet te statisch, en intelligent maar niet te academisch. De samenwerking met Henk ervaren wij als professioneel en toch heel persoonlijk. Henk gaat voor kwaliteit en verdiept zich in de organisatie en persoon die hij voor de lens heeft en staat open voor nieuwe ideeën. We waarderen zijn oprechtheid en openhartige feedback en advies om het hoogst haalbare resultaat te bereiken.

Afspraak maken Terug serie filter
×