Partnerbedrijven HvK


Wat zijn partnerbedrijven voor Studio Henk van Kooten ?

‘GoodieBag’, gedachte.

Een samenwerking met een aantal bedrijven die onderdeel van mijn netwerk zijn, en meestal in de nabije omgeving. Ze hebben allemaal een klein geschenk en een aanbieding gedaan, waardoor het interessant is om eens kennis te maken / langs te gaan. We gaan dit verder uitbreiden. Als goed goed doorgeeft komt alles goed
Natuurlijk hebben wij ook een kleine goodie-bag gemaakt.

Samenwerkende bedrijven :

Reiju Tai
Echt een aanrader om je hierin te verdiepen. Marie-José Arts is opgeleid en gediplomeerd in de natuurgeneeskunde.
Dat het je helpt in je balans is in deze tijd bijna een noodzaak geworden.

ByKay
Bekend van de draagdoeken. Maar veel meer geworden. Prachtige lijn van producten. En dat in mijn woonplaats Wijchen. Bijna op loopafstand van mijn studio.

Hema
Hema is Hema ? Maar dan is de Hema in Wijchen toch wel bijzonder. Niet alleen vanwege de ‘Beste Hema van Nederland’ maar ook omdat het daar altijd goed en netjes is geregeld. De koffie/gebak hoek heerlijk tijdens het winkelen

Nikon Nederland
Tja, ik ben nu eenmaal een Nikon ambassadeur. Werk al erg lang met Nikon, heb hun reklame gedaan en werk erg graag met de pro-lijn van Nikon.

Charo Reclame & Print
Zoals ze zelf zeggen: ‘Van Simpel iets bijzonders maken’. Een familie bedrijf dat eerlijk en mooi werk levert. Niets is een probleem en alles wordt opgelost.
Kwaliteit en service gaan samen.
Autobelettering – Buitenreklame – Reklameborden – Textielbedrukking – Licht/Gevelreklame – Stickers – Digitaal drukwerk – Lasergravuren – Raam en muur folies

Yourstyle Niftrik
In de persoon van Yvonne Lepoutre hebben we iemand gevonden die oa het werk van Christina heeft overgenomen. Als Styliste & Visagiste.
Daarnaast heeft Yvonne met Yourstyle een eigen Kappers-bedrijf. Hier wordt echter veel meer gedaan dan alleen knippen en fohnen.
De stoelmassage is rondut fantastisch en een aanrader eens te proberen.
Knippen, kleuren en stylen van je haar, stoelmassage, schoonheidsbehandeling, Visagie

Jewels&Trends
Na een opleiding tot goudsmid en enkele jaren ervaring bij diverse juweliers hebben wij in 2005 de sprong gewaagd. Aan de Touwslagersbaan 14A in ons mooie Wijchen zijn wij onze gezellige winkel begonnen.
Horloges en sieraden, relatieringen, herinneringssieraden, kindersieraden en geboortecadeaus. We hebben het allemaal.
En mochten we het niet hebben, dan gaan we met liefde en plezier voor u op zoek.

 

 

Y

What do you want to do ?

New mail

 

What do you want to do ?

New mail

Henk van Kooten Logo

 

What do you want to do ?

New mail

×