Nieuws


Nieuwsbrief Februari 2018

Wil je de nieuwsbrief in zijn geheel lezen? Dan is dit de versie voor in je browser: KLIK HIER

Nieuwe Website

Nieuwe Website Samen met Barbera Koopsen van Prode, webdesign en online marketing, wordt er aan een nieuwe website gewerkt. Zo goed als klaar, maar er moet nog wel een modificatie naar het nieuwe studio systeem komen. De website is een soort creatieve begeleider van een proces geworden. Door middel van aanvinken wordt je geholpen te […]

De Studio Gaat Dicht, Maar ik Ga Verder

                              Studio Henk van Kooten         the artist place      het nieuwe werk in         voorbereiding                   3D druk ‘het fotowerk van je leven’ Dit is een eerste uitwerking van wat een tweelaagse […]

Studio Henk van Kooten gaat stoppen

De Studio Gaat Dicht Na ruim 20 jaar is het huidige studio systeem genoeg geweest. Ik wil me meer op de artistieke kant richten. Iconische portretten, Levensverhalen in een 3d druk a la henk. Maar ook de vrijheid hebben kunst-projecten op te pakken, les te geven op scholen, les/workshops aan professionele fotografen, coaching aan fotografen, […]

Leuk Fotowerk: De Deb

Het is een al langer lopende trend. Dus soms is het beeld dat daarbij hoor ook iet dat in de fotografie terugkomt. De Deb, ooit als een voetbal manier van juichen begonnen. Nu een heel gezin die meedoet. Met een beetje sturing is het gewoon een gaaf fotowerk voor in huis.

Openingstijden

Op Afspraak

 

Contact

Celsiusstraat 33
6604 CV Wijchen
tel. +31 24 3243950
info@henkvankooten.com

Social Media

Social_facebookSocial_twitterSocial_linkedin

Negen maanden fotografie


Vanaf het begin tot en met de geboorte in 9 fotosessies. De zwangerschap in al haar intimiteit, schoonheid, kracht, uitputting, trots, voldaan en volbracht.

Kosten?
€ 3750,00

Betaling: 25% bij de eerste fotosessie, en de rest bij aflevering

Wat?
9 fotosessies in 1 montage, inclusief foto van ± 50×150 cm (lxb) De fotosessie kan naakt of met kleding zijn. Dus 8x een foto van de zich ontwikkelende zwangerschap, de buik wordt dikker en dikker. De 9de foto in deze gemonteerde panorama is dus van de moeder en baby. Tevens wordt een mooi Album van 20x20cm gemaakt. Met hierin de individuele fotowerken, gepresenteerd in een Art-Box.

Wanneer?
U kunt telefonisch of met ons contactformulier contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden en planning met elkaar kunnen bespreken. Voor deze 9 fotosessies is het handig om per keer een volgende afspraak te maken. Iedere zwangerschap is anders, soms moeten tijdsverschillen anders zijn om de groei van de buik goed te kunnen laten zien.

Hoe?
9 fotosessies ! Tijdens iedere sessie worden er meerdere foto’s gemaakt, die een toekomstige montage van beelden mogelijk moet maken. Die beelden moeten dan wel bij elkaar passen. Soms wat ingetogen, soms wat uitbundiger, al naar gelang dat ook bij u past.

Na iedere sessie selecteren wij een beeld, in overleg met u. Elke fotosessie duurt ongeveer 20-30 minuten. Het is mogelijk om iedere keer de volgende montage stap te bekijken. Na de laatste fotosessie met uw baby, wordt de definitieve montage gemaakt. De montage wordt door ons bepaald. Hierover kan niet  overlegd worden. De uiteindelijke foto, van ± 50×150 cm (lxb), kan op verschillende manieren gepresenteerd worden. De mogelijkheden hiervoor kunnen we u in de studio laten zien. 

Nog meer fantastische voorbeelden hier te zien:

slider-nieuw1

9mnd-WietskeErik-montage3plat

DUNJA-MONTAGE-platEklaar-n

Linda2014-Montage-3plat-sn

Renée-9maanden-Montage2014-KLAAR

9maandentemplate-anne-kleding-5aplatusm

9maandentemplate-anne-8aplatzw4

9maandenLinda-

 

Meer van onze Producten

 

 

 

 

9 Maanden Fotografie