Nieuws


Nieuwsbrief Februari 2018

Wil je de nieuwsbrief in zijn geheel lezen? Dan is dit de versie voor in je browser: KLIK HIER

Nieuwe Website

Nieuwe Website Samen met Barbera Koopsen van Prode, webdesign en online marketing, wordt er aan een nieuwe website gewerkt. Zo goed als klaar, maar er moet nog wel een modificatie naar het nieuwe studio systeem komen. De website is een soort creatieve begeleider van een proces geworden. Door middel van aanvinken wordt je geholpen te […]

De Studio Gaat Dicht, Maar ik Ga Verder

                              Studio Henk van Kooten         the artist place      het nieuwe werk in         voorbereiding                   3D druk ‘het fotowerk van je leven’ Dit is een eerste uitwerking van wat een tweelaagse […]

Studio Henk van Kooten gaat stoppen

De Studio Gaat Dicht Na ruim 20 jaar is het huidige studio systeem genoeg geweest. Ik wil me meer op de artistieke kant richten. Iconische portretten, Levensverhalen in een 3d druk a la henk. Maar ook de vrijheid hebben kunst-projecten op te pakken, les te geven op scholen, les/workshops aan professionele fotografen, coaching aan fotografen, […]

Leuk Fotowerk: De Deb

Het is een al langer lopende trend. Dus soms is het beeld dat daarbij hoor ook iet dat in de fotografie terugkomt. De Deb, ooit als een voetbal manier van juichen begonnen. Nu een heel gezin die meedoet. Met een beetje sturing is het gewoon een gaaf fotowerk voor in huis.

Openingstijden

Op Afspraak

 

Contact

Celsiusstraat 33
6604 CV Wijchen
tel. +31 24 3243950
info@henkvankooten.com

Social Media

Social_facebookSocial_twitterSocial_linkedin

Mijn 1-ste Jaar


Het verhaal van het eerste levensjaar van uw kindje, vertaald in beeld.

Vanaf de geboorte tot de eerste verjaardag.
Liggen, draaien, hoofdje optillen, kijken, kruipen, schuiven, staan…enzovoort.

Wat?
Ongeveer 7 fotosessies verspreid over 1 jaar in 1 montage, inclusief foto van ± 35×100 cm
De uiteindelijke montage kan in zwart-wit of kleur zijn, de keuze is in overleg met elkaar

Wanneer?
U kunt telefonisch of via info@henkvankooten.com contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden en planning met elkaar kunnen bespreken.

Voor deze ± 7 fotosessies is het handig om per keer een volgende afspraak te maken.
Iedere ontwikkeling van een kind is anders, de bedoeling is om steeds iets nieuws van de ontwikkeling vast te kunnen leggen.

Hoe?
± 7 fotosessies !
Tijdens iedere sessie worden er meerdere foto’s gemaakt, die een toekomstige montage van beelden mogelijk moet maken.
Die beelden moeten dan wel bij elkaar passen. Soms wat ingetogen, soms wat uitbundiger, al naar gelang dat ook bij uw kindje past.

Kosten?
€ 1975,00

Keuze?
Na iedere sessie selecteert u ongeveer 2-3 beelden. Deze selectie kan via een kontaktvel & mail of we maken een afspraak hier in de studio.
Elke fotosessie duurt ongeveer 25 minuten.
Stel dat er een foto is die u zo mooi vindt en tussendoor afgedrukt wilt hebben, dan is dat wel mogelijk en gelden de normale kosten vanuit de studiolijnfotografie ( excl opnamekosten )

Afronding?
Na de laatste fotosessie met uw kindje, gaat Henk een montage maken met de  foto’s die uw voorkeur hebben, meestal zijn dat 2 montages. Uit deze wordt de definitieve montage gekozen. De manier van inlijsten gaat in overleg.
In deze kosten is een strakke inlijsten van toepassing of zonder lijst ( aflopend op een aluminiumplaat )

Betalingswijze?
Het totale bedrag wordt in 3 termijnen gefactureerd, per keer € 333,33
U krijgt 1 factuur met het totaal bedrag, en 3 data’s waarop u het bedrag kunt overmaken via de bank. ( bij 4, 8 en 12 maanden )