GoodieBag

15-02-2020

‘GoodieBag’,

Een samenwerking met een aantal bedrijven die onderdeel van mijn netwerk zijn, en meestal in de nabije omgeving. Ze hebben allemaal een klein geschenk en een aanbieding gedaan, waardoor het interessant is om eens kennis te maken, langs te gaan. We gaan dit verder uitbreiden. Als goed goed doorgeeft komt alles goed
Vaak hebben we hier in het verleden ook al voor gefotografeerd. Bedoeld voor klanten die bij mij een mooie fotosessie Studiolijn hebben laten maken, en het fotowerk komen ophalen.

Een extra DANK-JE-WEL van  Studio Henk van Kooten. Van een heerlijke magenesium-Massage-olie, kopje koffie, en meer kadootjes van bedrijven waar ik mijn naam aan wil verbinden.

Samenwerkende bedrijven hierin:
https://www.reijutai.nl/
Echt een aanrader om je hierin te verdiepen. Marie-José Arts is opgeleid en gediplomeerd in de natuurgeneeskunde.
Dat het je helpt in je balans is in deze tijd bijna een noodzaak geworden.
https://www.bykay.com/nl/
Bekend van de draagdoeken. Maar veel meer geworden. Prachtige lijn van producten. En dat in mijn woonplaats Wijchen. Bijna op loopafstand van mijn studio.
https://www.hema.nl/
Hema is Hema ? Maar dan is de Hema in Wijchen toch wel bijzonder. Niet alleen vanwege de ‘Beste Hema van Nederland’ maar ook omdat het daar altijd goed en netjes is geregeld. De koffie/gebak hoek heerlijk tijdens het winkelen
https://www.nikon.nl/nl_NL/
Tja, ik ben nu eenmaal een Nikon ambassadeur. Werk al erg lang met Nikon, heb hun reklame gedaan en werk erg graag met de pro-lijn van Nikon.

« Terug
Henk van Kooten Logo

Henk van Kooten

de kunstenaar achter de lens

Als fotografisch kunstenaar is mijn doel:

‘ik fotografeer niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt’

Zoals Karel Bosman (rechterhand van Willem Wilmink) ooit zei in zijn show:
‘als je het niet ziet, dan is het er ook niet’

Mijn kunst richt zich op het beeld dat ik maak van en voor mensen thuis.

Maak een afspraak

×