Nieuws


Nieuwsbrief Februari 2018

Wil je de nieuwsbrief in zijn geheel lezen? Dan is dit de versie voor in je browser: KLIK HIER

Nieuwe Website

Nieuwe Website Samen met Barbera Koopsen van Prode, webdesign en online marketing, wordt er aan een nieuwe website gewerkt. Zo goed als klaar, maar er moet nog wel een modificatie naar het nieuwe studio systeem komen. De website is een soort creatieve begeleider van een proces geworden. Door middel van aanvinken wordt je geholpen te […]

De Studio Gaat Dicht, Maar ik Ga Verder

                              Studio Henk van Kooten         the artist place      het nieuwe werk in         voorbereiding                   3D druk ‘het fotowerk van je leven’ Dit is een eerste uitwerking van wat een tweelaagse […]

Studio Henk van Kooten gaat stoppen

De Studio Gaat Dicht Na ruim 20 jaar is het huidige studio systeem genoeg geweest. Ik wil me meer op de artistieke kant richten. Iconische portretten, Levensverhalen in een 3d druk a la henk. Maar ook de vrijheid hebben kunst-projecten op te pakken, les te geven op scholen, les/workshops aan professionele fotografen, coaching aan fotografen, […]

Leuk Fotowerk: De Deb

Het is een al langer lopende trend. Dus soms is het beeld dat daarbij hoor ook iet dat in de fotografie terugkomt. De Deb, ooit als een voetbal manier van juichen begonnen. Nu een heel gezin die meedoet. Met een beetje sturing is het gewoon een gaaf fotowerk voor in huis.

Openingstijden

Op Afspraak

 

 

Contact

Celsiusstraat 33
6604 CV Wijchen
tel. +31 24 3243950
info@henkvankooten.com

Social Media

Social_facebookSocial_twitterSocial_linkedin

KunstWanneer eigenheid en identiteit een verdieping krijgen.
Wanneer dit vertaald wordt naar een ‘eigen’ beeld.

Kosten?
€ 850,00

(opgebouwd uit de studiolijn prijs: €600,00 plus €250,00 voor het exclusieve design)

Wat?

Een fotosessie, viewing en een vergroting van 40×60 cm of 50×50 cm. Afgewerkt op HD Finish Aluminium, mat of glans, compleet met ophangsysteem
Bij deze keuze is echter de conceptgedachte voordat we gaan fotograferen duidelijk en kiest u voor een zeer exclusief ontwerp door Henk van Kooten.

Wanneer?
U kunt telefonisch of met ons contactformulier contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden en planning met elkaar kunnen bespreken.
Tevens gebruiken wij dit moment om met u de kleding en verdere styling voor te bespreken.

Hoe?
Vooraf wordt telefonisch in overleg met elkaar gekozen voor een concept om vervolgens concreet te bespreken welke kledingkeuze hierbij het beste past. Op de afgesproken dag spreekt Henk van Kooten voordat hij gaat fotograferen nog kort het een en ander met u door, vervolgens gaat hij samen met u aan de slag. De huid wordt even afgepoederd waardoor de huid niet glimt. De fotosessie zal ±1 uur duren.
De vieuwing (het uitzoeken van de foto’s) vindt bij voorkeur op een andere dag plaats. We plannen hier 1 uur voor. In de praktijk betekent dit vaak dat er een tweede vieuwing plaats vindt waarbij de ontwerpen aan u gepresenteerd worden en u zelf kunt kiezen welke uw voorkeur heeft.
Wij kunnen u een concrete prijsopgave geven zodra wij weten welk concept u kiest en in welk formaat u het kunstwerk zou willen hebben.

kunstdesign

Visagie:
U kunt indien gewenst gebruik maken van onze visagiste Christina van Kooten (kosten vanaf € 25,00)