Correctie op Nieuwsbrief van mei 2018

25-05-2018

de Nieuwsbrief en AVG

! ! ! c o r r e c t i e ! ! !

De aangegeven link in dit bericht (nu in grijs aangegeven) werkt niet zoals het moet. Belangrijk is dat je er wel goed inzicht in hebt. De link is hiervoor niet noodzakelijk te gebruiken, omdat onderin de nieuwsbrief de mogelijkheid ook bestaat daarin te kijken.
De afbeelding in dit bericht laat zien waar het staat. Dit is een uitvergroting van de regel onderin deze nieuwsbrief, het rood omcirkelde gedeelte is daar ‘aanklikbaar’:

Je bent al langere tijd ingeschreven op onze nieuwsbrief met daarin nieuws en informatie over ons bedrijf. Hiermee houden wij je in algemene zin op de hoogte van nieuws en leuke wetenswaardigheden. Het nieuwsbriefbestand bestaat uitsluitend uit naam en e-mailadressen en het is in basis niet voorzien van verdere persoonlijke informatie. Alle ingeschrevenen hebben dit of zelf gedaan via ons contactformulier, of zijn door ons toegevoegd nadat hier om was gevraagd. Wil je de informatie controleren, of aanpassen, zodat je kunt zien welke informatie aan deze nieuwsbrief is gekoppeld, klik dan op deze link.

Let wel: Het is altijd mogelijk om je ín of uit te schrijven, bijvoorbeeld via de link links van de ‘update subscription preferences’ onderaan elke nieuwsbrief.

« Terug
Henk van Kooten Logo

Henk van Kooten

de kunstenaar achter de lens

Als fotografisch kunstenaar is mijn doel:

‘ik fotografeer niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt’

Zoals Karel Bosman (rechterhand van Willem Wilmink) ooit zei in zijn show:
‘als je het niet ziet, dan is het er ook niet’

Mijn kunst richt zich op het beeld dat ik maak van en voor mensen thuis.

Maak een afspraak

×