2 zusjes in 1 foto-montage

12-08-2016

Twee zussen die samen op de foto gaan. Een ontwerp van houding, expressie en verhaal. Het beeld vertelt zichzelf. Wat zijn zussen, hoe doen zussen, en hoe ziet dat eruit. Moeilijk blijft altijd dat zussen zich altijd weer anders zien dan de rest van de wereld. Het zelfbeeld dus. Iets wat ik een uitdaging vind. Vernieuwend beeld maken is vaak uitleggen en laten zien. Nou… dit is het prachtige resultaat. Een snelle opzet die nog afgeleverd moet worden.

 

« Terug
Henk van Kooten Logo

Henk van Kooten

de kunstenaar achter de lens

Als fotografisch kunstenaar is mijn doel:

‘ik fotografeer niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt’

Zoals Karel Bosman (rechterhand van Willem Wilmink) ooit zei in zijn show:
‘als je het niet ziet, dan is het er ook niet’

Mijn kunst richt zich op het beeld dat ik maak van en voor mensen thuis.

Maak een afspraak

×